Gratis verzending vanaf €30,-

Ons verhaal


Het is allemaal begonnen tijdens de COVID-19 quarantaine. Twee broers, Yasin 11 jaar en Soufian 10 jaar, zaten van de één op de andere dag thuis. Geen sport meer, geen vriendjes real-life ontmoeten en geen school maar thuisonderwijs. Al langere tijd hadden de jongens een droom om hun eigen “Urban Street Fashion” lijn uit te brengen. Maar niet zomaar een Fashion lijn maar een lijn met een boodschap. Een boodschap om je eigen angst te overwinnen, om het beste uit jezelf te halen, waar het normaal is om anders te durven zijn en dat je met je eigen talenten de wereld een stukje beter kunt maken.

De broers gaan naar school in Nederland en wonen in Duitsland. In Duitsland is het verplicht om een gezichtsmasker op school of tijdens het winkelen te dragen. Hun moeder, die iedere dag haar reken lessen aan het geven was, wat wellicht niet altijd heel uitdagend is, bracht de jongens op het idee… We gaan mondkapjes ontwerpen met ons eigen logo “FEARPUMPS” erop, waarbij we ook meteen in het “echt” bezig zijn met rekenen en misschien wel het aller belangrijkste: we komen zo een stapje dichter bij om onze droom te verwezenlijken. En, zo is FEARPUMPS geboren.

FEARPUMPS 2022:

What makes us human is our ability to choose how we respond to our fears, and to use them as tools to transform ourselves and our world. Unleash your lion and pump up the positive vibe! 

 

     


x